Dinerkaart


Brood vooraf

3 dipjes met Bourgondisch brood en toast, tomatentapenade, pestodip en aïoli  € 6,50

 

Voorgerechten

Rosbief van zalm parel couscous, pannacotta van komkommer, frisse groenten en soyamayonaise  € 9,95
Gekarameliseerde geitenkaas met vijg, zoete aardappel, witlof en walnotencrème  € 8,95
Carpaccio van ossenhaas gemarineerd met zwarte peper en tijm, oude Reypenaer en piccalillycrème  € 11,25
Eendenborst met salade van knolselderij, shiitake, pistache en loempia van gekonfijte eend  € 9,75
Trio Centraal combinatie van rosbief van zalm, geitenkaas en eendenborst  € 12,75

Voorgerechten worden geserveerd met brood.

 

Soepen

Tomatensoep, de beroemde! Met prei, lente-ui, mozzarella en room  € 5,95
Oosterse bouillon van eend met omeletreepjes, paddenstoelen en bosui  € 5,95
Bloemkoolsoep met pancetta en truffelolie  € 5,95
Bouillon van schaaldieren rijk gevuld met gamba, zalm en mosselen  € 7,25


Indien u liever een kleinere portie wilt is dit ook mogelijk. Soepen worden geserveerd met een ambachtelijke broodstengel.

 

Hoofdgerechten vis

Zeebaars en gamba  met pompoenrisotto en dragonjus  € 18,95
Heilbotfilet met sesam-kerrie kruim en witte wijn botersaus  € 19,75
Scholfilet’s op de huid gebakken met amandelen, kappertjes en tomaat  € 17,50

Hoofdgerechten worden geserveerd met friet, salade en warme groenten.

 

Hoofdgerechten vlees

Gegrilde rundersteak heerlijk mals geserveerd met rode wijn sjalottenjus  € 22,95
Kalfsoester met truffelravioli en saus van Parmezaanse kaas  € 18,95
Hertenbiefstuk en stoof van hert met vijg en saus van specerijen  € 21,95
Varkenshaas omwikkelt met spek en saus van salie  € 17,95

Hoofdgerechten worden geserveerd met friet, salade en warme groenten.

 

Hoofdgerechten vegetarisch

Pompoenrisotto paddenstoelen, camembert, pistache en dragonolie  € 15,95
Ravioli  gevuld met basilicum, paddenstoelen, spinazie en geitenkaas  € 16,75

Hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade.

 

Desserts

Parfait van Nutella mousse van witte chocolade, hazelnoten crumble en bessencompote  € 7,50
Ananas in specerijen met vanillemousse, merengue en stroopwafelroomijs  € 7,25
De traditionele Dame Blanche vanille-ijs met chocoladesaus  € 6,75
Luxe kaasplateau wisselend assortiment van kazen met vijgencompote, noten en brood  € 9,50
Kinderijsje met een luxe verrassing  € 3,95

 

Speciale koffie

Onze speciale koffie wordt bereid met verse Douwe Egberts-bonen, verrijkt met uw favoriete likeur, afgetopt met slagroom en geserveerd met een lekkere bonbon.

Frangelico Coffee  hazelnootlikeur  € 5,25
Irish Coffee Irish whisky  € 5,25
French Coffee Grand Marnier  € 5,25
Italian Coffee Amaretto  € 5,25

 

Koffie & thee

Koffie  € 2,00
Espresso  € 2,00
Cappuccino  € 2,15
Koffie verkeerd  € 2,15
Latte macchiato  € 2,15
Thee  € 2,00
Verse muntthee  € 2,25

Bent u vegetarisch of heeft u een lactose- of glutenvrij dieet?

Laat dit bij de reservering even weten, dan zorgen wij voor een lekker alternatief!

Verrassingsmenu

Laat u eens verrassen door ons keukenteam!

3-gangen verrassingsmenu € 29,75
4-gangen verrassingsmenu € 34,75

Hotel Centraal

Wilhelminaplein 3, 5711 EK Someren
Tel. 0493-494815
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Direct reserveren?

Klik hieronder op de knop en maak uw keuze!

Button reserveren

Deel deze pagina