Dinerkaart

Nieuwe kaart vanaf dinsdag 13 maart 2018:


Brood vooraf

3 dipjes met Bourgondisch brood en toast, tomatentapenade, pestodip en aïoli  € 6,50

 

Voorgerechten

Gemarineerde dungesneden tonijn couscous, tomaat, kroepoek en sesam-soja mayonaise  € 10,50
V Aardappelpoffertjes met geitenkaas uit de oven, compote van peer en abrikoos, rucola en balsamicostroop  € 9,95
Carpaccio  gemarineerd met zwarte peper en tijm, oude Reypenaer en piccalillycrème  € 11,25
Kwartel en Gandaham met aardappel, bietjes, uitjes, mini-sinaasappel en crème van waterkers  € 12,00
Centraal kiezen en delen!  Plank met heerlijke voorgerechten in het klein om samen te delen. Bestaande uit o.a. tonijn, geitenkaas, kwartel, ossenstaart bouillon en brood, te bestellen vanaf 2 personen.  € 13,50 p.p.

Voorgerechten worden geserveerd met brood.

 

Soepen

V Tomatensoep, de beroemde! Met prei, lente-ui, mozzarella en room  € 5,95
Ossenstaartbouillon kastanjechampignons, kwarteleitje, bospeen en kervel  € 5,95
V Thaise wortelsoep gevuld met bleekselderij, taugé, pijnboompitten en korianderolie  € 5,95
Gambabouillon rijk gevuld met gamba's, noedels en knapperige groenten  € 7,25


Indien u liever een kleinere portie wilt is dit ook mogelijk. Soepen worden geserveerd met een ambachtelijke broodstengel.

 

Hoofdgerechten vis

Gebakken kabeljauw en kalfsucade met jus van eekhoorntjesbrood  € 18,95
Zwaardvis van de grill met pasta aglio e olio met jus van citroengras  € 17,75
Dorade en gamba's van de grill met schaaldieren-dragonjus  € 19,95

Hoofdgerechten worden geserveerd met friet, salade en warme groenten.

 

Hoofdgerechten vlees

Gegrilde Ierse Hereford experience rundersteak heerlijk mals geserveerd met rode port-truffelsaus  € 22,95
Gebraden Frans haantje haantje met shiitake, parelgort en krachtige jus  € 17,95
Rose gebraden lamsbiefstuk met loempia van lam en jus van Indische specerijen en munt  € 21,95
Varkenshaas met rode wijn-peperjus  € 18,25

Hoofdgerechten worden geserveerd met friet, salade en warme groenten.

 

Hoofdgerechten vegetarisch

V Parelgort  met shiitake, gegrilde venkel, bospeen, tuinerwten en oude kaas  € 15,95
V Pasta el oglio  met gegrilde groenten, buffel mozzarella, pijnboompitten en basilicum  € 16,75

Hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade.

 

Desserts

Tiramisu maar dan even anders!  mousse mascarpone, pannacotta van koffie, gel van ameretto, krokant van lange vingers en cacao  € 7,50
Parfait van abrikoosgelei van yoghurt, compote van ananas, pistache cake en basilicumsiroop  € 7,25
De traditionele Dame Blanche vanille-ijs met chocoladesaus  € 6,75
Luxe kaasplateau wisselend assortiment van kazen met vijgencompote, noten en brood  € 9,50
Kinderijsje met een luxe verrassing  € 3,95

 

Speciale koffie

Onze speciale koffie wordt bereid met verse Douwe Egberts-bonen, verrijkt met uw favoriete likeur, afgetopt met slagroom en geserveerd met een lekkere bonbon.

Frangelico Coffee  hazelnootlikeur  € 5,25
Irish Coffee Irish whisky  € 5,25
French Coffee Grand Marnier  € 5,25
Italian Coffee Amaretto  € 5,25

 

Koffie & thee

Koffie  € 2,10
Espresso  € 2,00
Cappuccino  € 2,30
Koffie verkeerd  € 2,30
Latte macchiato  € 2,50
Thee  € 2,10
Verse muntthee  € 2,50
Warme chocomel met slagroom  € 3,00

Bent u vegetarisch of heeft u een lactose- of glutenvrij dieet?

Laat dit bij de reservering even weten, dan zorgen wij voor een lekker alternatief!

Verrassingsmenu

Laat u eens verrassen door ons keukenteam!

3-gangen verrassingsmenu € 29,75
4-gangen verrassingsmenu € 34,75

Hotel Centraal

Wilhelminaplein 3, 5711 EK Someren
Tel. 0493-494815
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Direct reserveren?

Klik hieronder op de knop en maak uw keuze!

Button reserveren

Deel deze pagina