Bourgondische Sneukeltafel!

Sneukeltafel Hotel CentraalVindt u het ook zo gezellig om met z’n allen aan tafel te sneukelen? Wij van Centraal in ieder geval wel! Of u nu met een groot of klein gezelschap bent, de sneukeltafel staat garant voor een gezellig samenzijn. De sneukeltafel is een Bourgondische plank vol met allerlei lekkernijen waarvan u zoveel mag pakken als u wilt. Met de pan op tafel creëren we het gevoel van ‘thuis’, maar dan uit. Wij dekken de tafel en doen de afwas, u geniet van een heerlijk samenzijn.

Sneukeltafel Hotel Centraal Sneukeltafel Hotel Centraal

Sneukelplank Centraal € 17,50 p.p.

(vanaf 2 personen)

Tomatensoep, aardappelsalade met spekjes en mosterd, kaas en brie, vleeswaren, varkenshaas in roomsaus geserveerd met bourgondische brood.Sneukelplank de luxe € 21,75 p.p.

(vanaf 2 personen)

Tomatensoep, aardappelsalade met spekjes en mosterd, 3 dipjes, brie en oude kaas, ham en meloen, mini broodje tonijnsalade, mini gerookte kip cocktail, grootmoeders stooflapjes in eigen jus geserveerd met bourgondische brood.

 

De Sneukelplank en de Sneukelplank de luxe kunnen alleen binnen of op de picknicktafels geserveerd worden. Alle sneukeltafels zijn verkrijgbaar op reservering en vanaf 2 personen.


U kunt de Sneukelplank ook cadeau doen! Cadeaubonnen verkrijgbaar aan de bar.

Hotel Centraal

Wilhelminaplein 3, 5711 EK Someren
Tel. 0493-494815
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Direct reserveren?

Klik hieronder op de knop en maak uw keuze!

Button reserveren

Deel deze pagina