Feesten

Een verjaardag, een reünie, een huwelijksjubileum of een jubilaris.... Er zijn zoveel goede redenen te bedenken om een feest te geven. Bij Hotel Centraal zorgen we ervoor dat elk feest ook écht een feest wordt! Door de keuze uit verschillende stijlvolle arrangementen is er altijd een optie die past bij uw gelegenheid en waar u en uw gasten zich snel thuis zullen voelen.

Persoonlijke wensen

Op basis van uw persoonlijke wensen stellen we graag een volledig verzorgd programma voor u op. Zo is er op culinair gebied van alles mogelijk. Kortom: wij verzorgen een feest waar nog lang over gesproken wordt!

 

Catering

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw feest tot een onvergetelijke dag kan maken? Dan bent u bij Hotel Centraal aan het juiste adres! Onze culinaire kwaliteiten, gastvriendelijke benadering, creativiteit, flexibiliteit en ons brede scala aan mogelijkheden zorgen ervoor dat u en uw gasten in het middelpunt worden gezet. Wij verzorgen uw feest van A tot Z op de door u gewenste locatie en zetten hierbij uw wensen voorop!


Feestzalen

Ook voor feesten en partijen bent u bij Hotel Centraal aan het juiste adres! Wij verzorgen uw feest namelijk van begin tot eind, van drankje tot hapje tot volledig diner. Wij beschikken over verschillende zalen met een eigen en bijzondere ambiance. Of u nu met een groot of klein gezelschap bent; voor elk gezelschap vindt u bij Centraal een geschikte ruimte. Daarnaast is het ook mogelijk om verschillende zalen te combineren, waarmee een totale capaciteit van wel 600 personen gecreëerd kan worden. 

 

‘t Oude Theater

Vroeger werd deze ruimte gebruikt als restaurant. Tegenwoordig kunt u lekker lunchen en dineren in onze serre.   Daarom leent ‘t Oude Theater zich uitstekend voor kleine recepties, besloten diners, vergaderingen, verjaardagsfeestjes of bijvoorbeeld zakelijke besprekingen.

 

Zaal Centraal Station

De zaal het Centraal Station heeft de allure van een Frans Station met alle stijl van dien! Het Centraal Station is geschikt voor een feestgezelschap van 70 tot 350 personen. Denk hierbij aan bruiloften, bedrijfsfeesten, jubileumfeesten, kraamborrels. Voor kleinere gezelschappen delen we de ruimte in tweeën, zonder dat dit afbreuk doet aan de geweldige sfeer die de zaal uitademt! Het Centraal Station is ook uitgerust voor andere aangelegenheden zoals bedrijfsseminars, lezingen, workshops, rouwbijeenkomsten, jaarvergaderingen, enz.

 

Foyer

Wat vroeger de foyer was van de bioscoop van Hotel Centraal is nu ingericht als een gezellig marktplein. Op dit plein waant u zich in Franse sferen. De foyer biedt ruimte aan 40 tot 100 personen en geeft uw feest een intieme en gezellig sfeer. De bediening zorgt er samen met ons keukenteam voor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Hotel Centraal

Wilhelminaplein 3, 5711 EK Someren
Tel. 0493-494815
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Direct reserveren?

Klik hieronder op de knop en maak uw keuze!

Button reserveren

Deel deze pagina