Wilhelminaplein 3 - 5711 EK Someren +31 (0) 493 – 494 815

Bruiloftenbij Hotel Centraal

EEN SPECIALE DAG!
Leuk dat jullie gaan trouwen! Dat betekent dat jullie veel moeten regelen, waaronder een unieke locatie waar jullie deze onvergetelijke dag willen vieren. Hotel Centraal biedt vele mogelijkheden. Het voltrekken van het huwelijk, het vieren van een uniek trouwfeest, maar ook een receptie en het diner, het kan allemaal bij ons!

CULINAIR

Smaak is persoonlijk. Daarom bieden we voor elk gezelschap een ruime keuze op culinair gebied. Onze eigen chef-kok denkt dan ook graag mee om een speciaal menu voor u samen te stellen. Uiteraard maken wij gebruik van dagverse producten. Heeft u speciale dieetwensen? Hier houden wij graag rekening mee.

FLEXIBEL

Bij Hotel weten we dat feestvieren een vak is. Locatie, faciliteiten, bediening, entertainment en beleving; ons team van professionele sfeermakers weet hoe je ervoor zorgt dat de verschillende onderdelen van een feest perfect op elkaar afgestemd zijn. We staan bekend om onze flexibiliteit en omdat bij ons alles onder één dak kan plaatsvinden, kunnen we net dat beetje extra maatwerk geven.