Wilhelminaplein 3 - 5711 EK Someren +31 (0) 493 – 494 815

Feesten&Partijenbij Hotel Centraal

WIJ DENKEN MEE OVER UW PERSONEELSFEEST!
Een personeelsfeest moet tegenwoordig origineel, uitdagend, samenbindend, betaalbaar én voor iedereen aantrekkelijk zijn. Ga er maar aan staan als ondernemer of personeelsvereniging. Hotel Centraal helpt u graag bij deze uitdaging. Met onze ruime organisatie-ervaring, prachtige feestlocatie en uitgebreide mogelijkheden weten we als geen ander hoe we een personeelsfeest tot een succes maken.

VAN THEMAFEEST TOT WORKSHOPS

Dé kracht van Hotel Centraal? We zijn in staat om diverse soorten personeelsfeesten te organiseren. Of het nu gaat om een gezellig themafeest. Een avond vol show en entertainment. Ook de catering van uw personeelsfeest wordt uiteraard afgestemd op de wensen van uw bedrijf. Neem vandaag nog contact op of laat uw gegevens achter. Dan denken we binnenkort met u mee over de invulling van uw personeelsfeest.

Daardoor kunnen we zowel voor 30 als 300 man een gezellig feestje bouwen! Onze feestlocatie is bovendien uitstekend bereikbaar en we hebben gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. We hebben dus alle ingrediënten in huis voor een geweldig personeelsfeest…

ARRANGEMENTEN