Wilhelminaplein 3 - 5711 EK Someren +31 (0) 493 – 494 815

Feestenbij Hotel Centraal

IETS TE VIEREN?
Een verjaardag, een reünie, een huwelijksjubileum of een jubilaris. Er zijn zoveel goede redenen te bedenken om een feest te geven. Bij Hotel Centraal zorgen we ervoor dat elk feest ook echt een feest wordt! Door de keuze uit verschillende stijlvolle arrangementen is er altijd een optie die past bij uw gelegenheid en waar u en uw gasten zich snel thuis zullen voelen.

PERSOONLIJKE WENSEN

Op basis van uw persoonlijke wensen stellen we graag een volledig verzorgd programma voor u op. Zo is er op culinair gebied van alles mogelijk. Kortom: wij verzorgen een feest waar nog lang over gesproken wordt!

CATERING

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw feest tot een onvergetelijke dag kan maken? Dan bent u bij Hotel Centraal aan het juiste adres! Onze culinaire kwaliteiten, gastvriendelijke benadering, creativiteit, flexibiliteit en ons brede scala aan mogelijkheden zorgen ervoor dat u en uw gasten in het middelpunt worden gezet. Wij verzorgen uw feest van A tot Z op de door u gewenste locatie en zetten hierbij uw wensen voorop!